SİİRT / MERKEZ - Atatürk Anadolu Lisesi

Haz

Okulumuz idare ve rehberlik servisi ortak çalışması ile öğrencilerimize Siirt Üniversitesi kampüsünde deneme sınavı yaptırarak gerçek sınav deneyimi yaşattık. Bu anlamda çok mutluyuz tüm öğrencilerimize sınavda başarılar diliyoruz...

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılını sınıf düzeylerinde birincilikle bitiren değerli öğrencilerimiz

9. sınıflardan Berfin ÖzALP, 10. sınıflardan Zeynep MARAKÇI,11. sınıflardan Sena İTİL, 12 sınıflardan okul birincisi İsa KILIÇASLAN  ve yıl boyunca hayvan dostlarımızı koruyan, onların bakımını ve tedavisini üstlenen değerli öğrencimiz Jiyan ŞEN ödülünü müdürümüz Malik KAÇAR'dan aldı.

May

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs'ı büyük bir coşku ve heyecanla kutladık. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye'nin milli mücadelesinin başlangıcını simgelerken aynı zamanda gençliğin umut ve gelecek vaat ettiği bir gün olarak da önemini korumaktadır.

Gençlik, toplumun can damarıdır. Geleceğe umutla bakan, yenilikçi fikirleriyle aydınlık yarınlara yürüyen gençlerimiz, ülkemizin en değerli varlığıdır. 19 Mayıs, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basarak milli mücadeleyi başlatmasıyla, gençliğin gücünü ve potansiyelini ön plana çıkardığı bir gündür. Bu nedenle, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarken, geçmişimize saygı duyarak geleceğe umutla bakmamız gerektiğini bir kez daha hatırlamış olduk.

Bu yılki kutlamalar, ayrıca bir bahar şenliği havasında geleneksel ve modern değerleri bir araya getirerek gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkaracak etkinliklere ev sahipliği yaptık. Spor turnuvaları, gençlik panelleri, sergiler ve daha pek çok etkinlikle gençlerimizin bir araya gelmesini sağladık ve ortak bir paydada buluşmalarına imkân tanıdık. Bu etkinlikler, gençlerimizin yeteneklerini keşfetmelerine, yeni beceriler kazanmalarına ve dostlukları pekiştirmelerine yardımcı oldu.

Bu vesileyle, tüm gençlerimizin ve vatandaşlarımızın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularımızla kutluyoruz.

May

İş başı eğitimi, kariyer yolculuğunuzda büyük önem taşıyan bir adımdır ve bizi gerçek dünya deneyimiyle buluşturur. Bu süreçte Peru Ülkesi'ni ziyaret etmenin önemi, iş başı eğitiminizin etkinliğini ve zenginliğini artırır.

Peru'nun zengin kültürel mirası ve çeşitliliği, iş başı eğitimi sürecinizde öğrencilerimize büyük bir avantaj sağladı. Peru'yu ziyaret ederek yerel halkla etkileşimde bulunarak, onların geleneklerini, değerlerini ve iş yapma tarzlarını yakından gözlemleme fırsatı elde ettik.

Ayrıca, İspanyolca'nın Peru ağzını duyarak ve pratik yaparak dil becerilerimizi geliştirdik. Bu,

Uluslararası arenada rekabetçi bir avantaj sağladık.

Peru'yu ziyaret etmek, yerel iş ortamını anlamamıza ve yerel şirketlerdeki iş süreçlerini gözlemlememize olanak tanıdı. Bu, Peru'daki endüstrilerin çalışma tarzlarını, pazar dinamiklerini ve iş ilişkilerini deneyimleyerek iş başı eğitimimizi daha kapsamlı hale getirdi. Aynı zamanda, farklı iş kültürleri arasındaki farklılıkları anlama ve küresel iş ortamında daha etkili bir şekilde çalışma becerilerimizi geliştirme fırsatı sundu.

Ekm

23 Eylül ışık hadisesi olayı münasebetiyle Gökyüzü Gözlem Etkinliği düzenledik. Kendi imkanlarımızla yapmış olduğumuz teleskop ile gökyüzündeki gezegenleri halkımıza gösterme onurunu yaşadık. Etkinliğe binlerce insan katıldı. Gece geç saatlere kadar öğrencilerimizle beraber gelen insanlara bu mutluluğu yaşattığımız için çok mutlu olduk.

Mrt

Djital dergimiz için bizlere konuk olan, DOC.DR. MUSTAFA YAVUZ DİZDAR'a

öğrencilerimize gösterdikleri ilgiden ve değerden dolayı çok teşekkür ederiz. Başından sonuna kadar öğrencilerimizin ilgiyle dinlediği bu zevkli söyleyişi, öğrencilerimizin bakış açılarını geliştirmelerine, kariyer süreçlerine büyük katkı sağlayacaktır.

Psk.Dan. Safa BİNGÖL

May

Kanser hastası olan ve kurtulması henüz mümkün olmayan Hazel'in her şeye rağmen çok cesur oluşu benim için çok etkileyiciydi. Çünkü eğer cesur olmazsa hayat çekilmez olurdu onun için. İnsanlar cesur olarak birçok şeyi aşabilir. Fakat insanlar cesur olmazlarsa eğer psikolojik açıdan kendilerine olan güvenlerini sarsacakları için kendilerine birçok şeyi zorlaştırırlar. İnsan cesur olduktan sonra neredeyse karşısındaki bütün duvarları yıkabilir.

Belkız SÖNMEZSOY sizler için yazdı.

May

Değerli öğrencilerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarız.

Bu çalışmaya önderlik yapan değerli Müzik Öğretmenimiz Bilge SARI'ya teşekkür ediyor ve değerli öğrencilerimiz Berat SEBA, Gülbeyaz GÜR, Beyza PESEN, Sena İTİL, Ayşegül DOĞAN, Zehra ERKOYUNCU ve Muhammed GÜL'ü tebrik ediyoruz.

Mrt

Pandemi döneminde yürüttüğümüz empatik yayın projesini etwining platformuna taşıdık.

Proje ekibimiz Psikolojik Danışman Safa BİNGÖL koordinatörlüğünde M.Halil AYBEK, Ahmet ERTEKİN, Ayşegül DOĞAN, Berivan GÖKTEKİN, Büşra DAYANAN, Gülbeyaz GÜR, Gülşen ÇEKEN, M.Mustafa SÖZGÜN, Şevval EVİN, Sümeyyeh GÜRGEN, Suphiye YELBOĞA, Zeynep Sultan TOPRAK, Nur Sena SEVİNÇ, Sena İTİL gibi değerli öğrencilerimizden oluşuyor.

DİYABET FARKINDALIK VİDEOLARI VELİLERİMİZ VE TÜM PERSONELLERİMİZ İÇİN

2019-2020 YILI UYUM PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.