T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİİRT / MERKEZ - Atatürk Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: SAFA BİNGÖL

Mrt

Ara

Ağu

Tem

TUBİTAK, ETWİNNİNG, GPDP VB. PROJE EĞİTİMLERİ

Tem

Değerli Öğrencilerimiz, çektiğiniz fotoğrafları okulumuzla paylaşmak isterseniz isim-soyisim & konum ve tarih belirterek kadrajimdanokuluma@gmail.com e-posta adresine gönderebilirsiniz. 

Haz

YAZARLIĞINI YAPTIĞINIZ BÖLÜMLERE 13 HAZİRAN PAZAR 24.00'E KADAR İSİM VEREBİLİRSİNİZ.

Haz

Djital dergimiz için bizlere konuk olan, DOC.DR. MUSTAFA YAVUZ DİZDAR'a 

öğrencilerimize gösterdikleri ilgiden ve değerden dolayı çok teşekkür ederiz. Başından sonuna kadar öğrencilerimizin ilgiyle dinlediği bu zevkli söyleyişi, öğrencilerimizin bakış açılarını geliştirmelerine, kariyer süreçlerine büyük katkı sağlayacaktır.

Psk.Dan. Safa BİNGÖL 

Haz

Haz

Haz

2017 yılında kısıtlı imkanlarla başlanan koordinatörlüğünü okulumuzun Psikolojik Danışman'ı Safa BİNGÖL'ün yaptığı eğitmenliğini Müzik Öğretmenimiz M.Musa ÖVEZ'in yaptığı "Her Nota Bir Umut" projesi 2018-2019 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğini alarak daha çok öğrenciye ulaşmayı başardı. Alınan bu destek sayesinde okulumuza kazandırılan müzik aletleri ile  birlikte projemiz devam etmektedir.

Haz

Pandemi döneminde yürüttüğümüz empatik yayın projesini etwining platformuna taşıdık.

Proje kurucusu Psikolojik Danışman Safa BİNGÖL koordinatörlüğünde M.Halil AYBEK, Ahmet ERTEKİN, Ayşegül DOĞAN, Berivan GÖKTEKİN, Büşra DAYANAN, Gülbeyaz GÜR, Gülşen ÇEKEN, M.Mustafa SÖZGÜN, Şevval EVİN, Sümeyyeh GÜRGEN, Suphiye YELBOĞA, Zeynep Sultan TOPRAK, Nur Sena SEVİNÇ, Sena İTİL gibi değerli öğrencilerimizden oluşuyor.

Haz

"Engelli Bireylerle Gençler El Ele" etwinning projesinde emeği geçen proje kurucusu İngilizce Öğretmenimiz Alev DEMİR'i, Psikolojik Danışman Safa BİNGÖL'ü ve projeye katılıp özveri ile çalışan öğrencilerimizi tebrik ederiz.  

Haz

Haz

May

TÜM İSİM ÖNERİLERİNE AÇIĞIZ ARKADAŞLAR LÜTFEN 29 MAYIS 24.00'E KADAR ÖNERİLERİNİZİ YAZINIZ.

May

DEĞERLİ KATILIMCILAR E-DERGİMİZİN İÇERİĞİ VE BÖLÜMLERİ NELER OLSUN?

May

  Kanser hastası olan ve kurtulması henüz mümkün olmayan Hazel'in her şeye rağmen çok cesur oluşu benim için çok etkileyiciydi. Çünkü eğer cesur olmazsa hayat çekilmez olurdu onun için. İnsanlar cesur olarak birçok şeyi aşabilir. Fakat insanlar cesur olmazlarsa eğer psikolojik açıdan kendilerine olan güvenlerini sarsacakları için kendilerine birçok şeyi zorlaştırırlar. İnsan cesur olduktan sonra neredeyse karşısındaki bütün duvarları yıkabilir.

Belkız SÖNMEZSOY sizler için yazdı.

May

Sevgili öğrenciler; Meslek, hayatınızın önemli bir parçasıdır. Yaşamınızı sürdürmenizde gerekli olan parayı kazanmada önemli bir araç olan meslek, toplumsal saygınlığınızı ve mutluluğunuzu da etkiler. Dolayısıyla meslek seçimi yaşamınızda önemli bir rol oynamaktadır. Meslek seçimi yaparken ilgilerinizin, yeteneklerinizin ve değerlerinizin yanı sıra mesleklerle ilgili bilgileri de dikkate almalısınız. Bu bilgileri güvenilir ve güncel mesleki bilgi kaynaklarından sağlamanız meslek seçimi için çok önemlidir.

Mesleğin tanımı, meslek eğitimine giriş koşulları, çalışma ortamı, maaşı, kariyer süreci, meslek eğitiminin verileceği üniversitenin kalitesi, mesleğin istihdam oranı gibi sorular mesleki bilgi kaynaklarını kullanarak araştırmanız gereken konulardır. 

Mrt

Pandemi döneminde yürüttüğümüz empatik yayın projesini etwining platformuna taşıdık.

Proje ekibimiz Psikolojik Danışman Safa BİNGÖL koordinatörlüğünde M.Halil AYBEK, Ahmet ERTEKİN, Ayşegül DOĞAN, Berivan GÖKTEKİN, Büşra DAYANAN, Gülbeyaz GÜR, Gülşen ÇEKEN, M.Mustafa SÖZGÜN, Şevval EVİN, Sümeyyeh GÜRGEN, Suphiye YELBOĞA, Zeynep Sultan TOPRAK, Nur Sena SEVİNÇ, Sena İTİL gibi değerli öğrencilerimizden oluşuyor.

Eyl

2019-2020 YILI UYUM PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.