T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİİRT / MERKEZ - Atatürk Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: PROJE

Ağu

Haz

Haz

Haz

SPORLA GÜÇLÜ YARINLARA projesi 2018-2019 yılında Beden Eğitimi Öğretmenimiz M.Emin ERDEM'in koordinatörlüğünde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi, projede emeği geçen hocamızı ve özveri ile emek sarf eden öğrencilerimizi kutluyor, okulumuza kazandırdıkları sportif faaliyetlerden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

Haz

Pandemi döneminde yürüttüğümüz empatik yayın projesini etwining platformuna taşıdık.

Proje kurucusu Psikolojik Danışman Safa BİNGÖL koordinatörlüğünde M.Halil AYBEK, Ahmet ERTEKİN, Ayşegül DOĞAN, Berivan GÖKTEKİN, Büşra DAYANAN, Gülbeyaz GÜR, Gülşen ÇEKEN, M.Mustafa SÖZGÜN, Şevval EVİN, Sümeyyeh GÜRGEN, Suphiye YELBOĞA, Zeynep Sultan TOPRAK, Nur Sena SEVİNÇ, Sena İTİL gibi değerli öğrencilerimizden oluşuyor.

May

TÜM İSİM ÖNERİLERİNE AÇIĞIZ ARKADAŞLAR LÜTFEN 29 MAYIS 24.00'E KADAR ÖNERİLERİNİZİ YAZINIZ.

May

DEĞERLİ KATILIMCILAR E-DERGİMİZİN İÇERİĞİ VE BÖLÜMLERİ NELER OLSUN?

May

  Kanser hastası olan ve kurtulması henüz mümkün olmayan Hazel'in her şeye rağmen çok cesur oluşu benim için çok etkileyiciydi. Çünkü eğer cesur olmazsa hayat çekilmez olurdu onun için. İnsanlar cesur olarak birçok şeyi aşabilir. Fakat insanlar cesur olmazlarsa eğer psikolojik açıdan kendilerine olan güvenlerini sarsacakları için kendilerine birçok şeyi zorlaştırırlar. İnsan cesur olduktan sonra neredeyse karşısındaki bütün duvarları yıkabilir.

Belkız SÖNMEZSOY sizler için yazdı.

Mrt

Pandemi döneminde yürüttüğümüz empatik yayın projesini etwining platformuna taşıdık.

Proje ekibimiz Psikolojik Danışman Safa BİNGÖL koordinatörlüğünde M.Halil AYBEK, Ahmet ERTEKİN, Ayşegül DOĞAN, Berivan GÖKTEKİN, Büşra DAYANAN, Gülbeyaz GÜR, Gülşen ÇEKEN, M.Mustafa SÖZGÜN, Şevval EVİN, Sümeyyeh GÜRGEN, Suphiye YELBOĞA, Zeynep Sultan TOPRAK, Nur Sena SEVİNÇ, Sena İTİL gibi değerli öğrencilerimizden oluşuyor.